Tourist Travel Insurance

Dé verzekering voor uw buitenlandse familie en vrienden

Woont u in Nederland, maar veel van uw familie en vrienden in het buitenland? Dan komen zij u vast weleens bezoeken. Speciaal voor hen kunt u de Tourist Travel Insurance afsluiten. Uw buitenlandse gasten zijn dan goed verzekerd tijdens hun verblijf in Nederland voor €2,- per persoon per dag. En ook tijdens de heenreis, de terugreis én een eventueel aansluitende reis door Europa! De basisdekking hebben wij zorgvuldig samengesteld. Zodat uw gasten passende hulp krijgen als er onderweg of in Nederland iets misgaat. U bepaalt zelf voor hoe lang u de verzekering afsluit. Iedere periode tussen 14 dagen en 4 maanden is mogelijk!

Standaarddekking Tourist Travel Insurance

Dit is standaard gedekt in de Tourist Travel Insurance.

Persoonlijke hulp via de Europeesche Hulplijn

Tourist Travel Insurance afsluitenTijdens hun vakantie in Nederland of Europa kunnen uw buitenlandse gasten de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. In hun eigen taal of in het Engels. Voor medisch advies en hulp bij ziekte, ongevallen en pech onderweg. De Hulplijnbeantwoord alle vragen en komt waar nodig direct in actie.

Vergoeding buitengewone kosten

Als uw buitenlandse gasten plotseling extra reiskosten hebben of ergens langer moet blijven, zijn zij daarvoor verzekerd. Uiteraard na overleg met de Europeesche Hulplijn.

Vergoeding geneeskundige kosten

Stel dat uw gast ziek wordt of een ongeluk krijgt. Dan wilt u dat hij of zij de beste geneeskundige hulp krijgt die u zich kunt voorstellen. Gelukkig heeft Nederland goede artsen en ziekenhuizen. En zijn alle geneeskundige kosten standaard meeverzekerd, tot een bedrag van € 30.000,-. Let op: deze vergoeding geldt niet als de verzekerde voor de reis naar Nederland al ziek was. 

Vergoeding diefstal of verlies belangrijke reispapieren

Zonder paspoort, rijbewijs of visum komen toeristen niet ver. Daarom vergoeden wij deze reispapieren als ze worden gestolen of als ze per ongeluk zoekraken. Tot een bedrag van € 125,-.

Vergoeding vertraging bagage

Het komt af en toe voor dat een koffer later in Nederland aankomt dan verwacht. Bijvoorbeeld omdat hij per ongeluk is zoekgeraakt op het vliegveld. In dat geval vergoeden wij de noodzakelijke spullen van de verzekerde, zoals kleding en toiletartikelen. Tot een bedrag van € 250,-.

Handig voor gasten binnen het Schengengebied, verplicht voor gasten van buiten het Schengengebied

Een reis-ziektekostenverzekering is verplicht voor gasten die uit niet-Schengenlanden komen. Een visum voor Nederland vraagt de gast aan bij de Nederlandse ambassade of het Nederlandse consulaat in het land waar degene woont. Bij de aanvraag van het visum zijn een aantal bewijsstukken vereist. De reis ziektekostenverzekering moet worden aangevraagd door de gastheer/vrouw en kan alleen in Nederland worden gedaan. Klik hier voor meer informatie over de aanvraag van het visum. https://www.rijksoverheid.nl/zoeken?trefwoord=schengen+visum

Geldig in heel Europa (en ietsje verder)

De Tourist Travel Insurance is geldig in heel Europa, de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en alle niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Dus bijvoorbeeld ook in Turkije en Marokko. Let op: de Tourist Travel Insurance geldt niet in het land waar de verzekerde woont.

Ook reizen door Europa meeverzekerd

Grote kans dat uw buitenlandse gasten na hun bezoek aan Nederland meer van Europa willen zien. Parijs, Wenen, Berlijn of de Spaanse kust. Waar ze ook naartoe willen, een aansluitende vakantie door heel Europa is standaard meeverzekerd. Let op: u bepaalt zelf voor hoe lang u de Tourist Travel Insurance afsluit. Minimaal veertien dagen en maximaal vier maanden.

Wintersporten extra meeverzekeren

Als uw buitenlandse gasten na hun bezoek aan Nederland willen wintersporten, kunt u ze daarvoor extra verzekeren. Met de uitbreiding Wintersporten zijn zij goed verzekerd tijdens hun avonturen in de sneeuw. Of ze nu gaan skiën in Frankrijk of gaan snowboarden in Italië.

Stel dat uw buitenlandse familie of vrienden hulp of advies nodig hebben tijdens hun bezoek aan Nederland. Dan kunnen zij de Europeesche Hulplijn dag en nacht bellen. Of u voor hen natuurlijk. Wij beantwoorden alle vragen, ook eenvoudige medische vragen. Waar nodig komen wij direct in actie.