Reisverzekering scholen, schoolreizen, schoolkampen

Reisverzekering voor scholen, schoolreizen, schoolkampen

 Scholen, schoolreizen, schoolkampen en een goede reisverzekering, schoolreisverzekering.

Indien uw school of onderwijsinstelling een schoolreis, studiereis of schoolkamp heeft georganiseerd, is het afsluiten van een goede schoolreisverzekering, reisverzekering voor scholen of reisverzekering voor deze studiereis of schoolkamp zeer belangrijk. Er kan tijdens de schoolreis, studiereis of schoolkamp van alles gebeuren en een goede schoolreisverzekering, groepsreisverzekering, schoolkampverzekering of reisverzekering voor scholen is dan noodzakelijk. En een schoolreisverzekering, groepsreisverzekering of reisverzekering voor de schoolreis, de schoolkamp of de studiereis is goedkoper dan u misschien denkt. Voor enkele tientjes per dag is uw schoolreis, schoolkamp of studiereis verzekerd.

Website afsluiten schoolreisverzekering of afsluiten groepsreisverzekering schoolkamp:

www.schoolreisverzekering.com

Wat dekt een reisverzekering voor een schoolreis, schoolkamp of studiereis?

Een verzekering voor een schoolreis, schoolkamp of studiereis is in feite een reisverzekering voor groepen of een groepsreisverzekering voor scholen en onderwijsinstellingen. Zo een schoolreisverzekering of schoolkampverzekering biedt tijdens de schoolreis, studiereis of schoolkamp dekking tegen onder andere ongevallen, bepaalde medische kostem. repratiering, bagageschade, rechtsbijstand dekking, aansprakelijkheid en veel meer. En onze uitgebreide schoolreisverzekering, schoolkampverzekering of (groepsreis) verzekering voor scholen biedt ook dekking bij bijvoorbeeld een ongeval tijdens sporten of wintersport. Ook is dekking tijdens het vervoer. Een verzekering voor een schoolreis, schoolkamp of studiereis biedt veel verzekering voor relatief weinig geld. Onz schoolreisverzekering of schoolkampverzekering met uitgebreide dekking biedt hierbij de beste dekking tijdens een schoolreis, schoolkamp of studiereis. 

Wie zijn tijdens een schoolreis, schoolkamp of studiereis verzekerd?

 Tijdens een schoolreis, studiereis of schoolkamp zijn alle leerlingen, leraren, ouders en begeleiders verzekerd. Wel moet het aantal opgegeven personen voldoende zijn. Indine u bijvoorbeeld met 74 leerlingen, leraren, ouders en begeleiders op schoolkamp of schoolreis gaat, moet u bij het online afsluiten van de schoolreisverzekering of schoolkampverzekering ook opgeven dat u met een groep van 74 personen op schoolreis of schoolkamp gaat.

U kunt deze reisverzekering voor schoolreizen en schoolkampen online afsluiten

 Uniek is, dat u deze schoolreisverzekering of reisverzekering voor schoolkamp, schoolkampen. schoolreis of schoolreizen online kunt afsluiten. En zodra de polis online door ons is afgegeven en u de premie voor de schoolreisverzekering of schoolkamp reisverzekering hebt betaald, bent u tijdens de schoolreis of schoolkamp verzekerd.Wel moet de premie voor deze reisverzekering voor schoolreizen of schoolkampen voor de aanvang van de schoolreis of schoolkamp zijn betaald. En, het online afsluiten van deze schoolreisverzekering of schoolkampreisverzekering is heel eenvoudig en binnen 5 minuten gerealiseerd. U krijgt de polis per ommegaande toegestuurd per e mail.

Wat is het verschil met een groepsreisverzekering?

 Een reisverzekering voor scholen of schoolkampen is in feite een groepsreisverzekering voor scholen of andere onderwijsinstellingen. De premie de dekking zijn hetelfde. Het grote voordeel bij onze schoolreisverzekering, verzekering voor schoolkampen is, dat u zicht als school slechts een keer hoeft te registeren en bij het opnieuw afsluiten van een schoolreisverzekering, reisverzekering voor een schoolkamp, u zich niet opnieuw hoeft te registren maar alleen de datum of data van de schoolreis, studiereis of schoolkamp hoeft door te geven en het aantal deelnemers. U heeft dan binnen 1 minuut online een nieuwe schoolreisverzekering of reisverzekering voor schoolkampen afgesloten.

Van wie is deze reisverzekering voor schoolreizen of schoolkampen een initiatief?

 Deze reisverzekering voor schoolreizen, schoolkampen en studiereizen is een initiatief van A Vakanties in samenwerking met Europeesche Verzekeringen. A Vakanrties is een professionele internet reisorganisatie welke gespecialiseerd is in onder andere de verhuur van groepsaccommodaties, kampeerboerderijen, accommodaties voor schoolkampen, vakantiehuizen, groepsreisverzekeringen, schoolreisverzekeringen, groepsannuleringsverzekeringen en duurzaam toerisme. A Vakanties heeft op haar websites een aanbod van 120.000 vakantiehuizen en groepsaccommodaties.
Meer informatie over A Vakanties en haar groepsaccommodaties, vakantiehuizen en groepsreisverzekeringen vindt u op onder andere de volgende websites:

Groepsaccommodaties, kampeerboerderijen en accommodaties voor schoolkampen:

www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen: 

www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl   
  en www.groepsannuleringsverzekering.nl

Vakantiehuizen, villa's en bunglows:  www.vakantiewoning-zoeken.nl

Schoolreisverzekering:  www.schoolreisverzekering.com

Europeesche Verzekeringen, specialist in schoolreisverzekeringen, groepsreisverzekeringen en verzekeringen voor schoolkampen

 Onze schoolreisverzekeringen, groepsreisverzekeringen, groepsannuleringsverzekeringen en schoolkamp groepsreisverzekeringen worden bij Eurropeesche Verzekeringen ondergebracht, in Nederland de specialist in groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen. 

Europeesche Verzekeringen is de oudste en bekendste reisverzekeraar van Nederland en staat bekend om de goede reisverzekeringen en snelle schadeafhandeling en service. Indien u onverhoopt een beroep moet doen op uw schoolreisverzekering, groepsreisverzekering, groepsannuleringsverzekering of reisverzekering voor uw schoolkamp dan weet u zeker dat de afhandeling hiervan bij Europeesche Verzekeringen in goede handen is.

Tot wanneer kunt u deze reisverzekering voor schoolreizen of schoolkampen afsluiten?

 U kunt deze reisverzekering voor schoolreizen of schoolkampen in principe nog tot de vertrekdag van de schoolreis of schoolkamp afsluiten echter omdat de premie voor deze schoolreisverzekering of schoolkamp reisverzekering voor aanvang van de schoolreis, studiereis of schoolkamp door ons moet zijn ontvangen, is het verstandiger deze groepsreisverzekering voor scholen of schoolkampen eerder af te sluiten. Maar in therorie kunt u deze schoolreisverzekering of schoolkampverzekering als last minute groepsreisverzekering afsluiten.

Kunt u deze groepsreisverzekering voor schoolreizen en schoolkampen ook online bij Europeesche Verzekeringen afsluiten?

 Onze schoolreisverzekering, groepsreisverzekering, groepsannuleringsverzekering en groepsreisverzekering voor schoolkamp of schoolkampen kan niet rechtstreeks bij Europeesche Verzekeringen worden afgesloten. Deze groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekering kunnen alleen online worden afgesloten via de websites van Vakantie Zeker.

Op de website van Vakantie Zeker vindt u op de home pagina een overzicht van alle groepsreisverzekeringen.

Website Vakantie Zeker:  www.vakantiezeker.nl