Lang-op-reis-reisverzekering

Lang-op-reis verzekering of Globetrotter Reisverzekering?

Europeesche Verzekeringen en Allianz Global Assistance hebben allebei een reisverzekering die speciaal ontwikkeld is voor reizigers die lang op reis gaan. Of je nu gaat backpacken, een wereldreis gaat maken of stage gaat lopen met de Lang-op-reis verzekering van Europeesche Verzekeringen en de Globetrotter Reisverzekering van Allianz Global Assistance ben je verzekerd van een goede riesverzekering wanneer je lang op reis gaat.
Om te bepalen wat voor jou de beste reisverzekering is hebben we de beide verzekeringen voor je vergeleken, zodat jij makkelijk je keuze kan maken.
Voordelen Globetrotter ReisverzekeringVoordelen Lang-op-Reisverzekering
Globetrotter Reisverzekering afsluitenLang-op-Reisverzekering afsluiten

Wat is de lang op reis, reisverzekering?

De "Lang op reis, reisverzekering" is een reisverzekering van Europeesche Verzekeringen voor mensen die lang op reis willen gaan, bijvoorbeeld in het kader van een wereldreis, studie, stage, vakantie of vrijwilligerswerk. Ideaal voor bijvoorbeeld wereldreizigers, backpackers en globetrotters. Via de Lang op reis, reisverzekering kunnen deze mensen maximaal 2 jaar aaneengesloten in het buitenland verblijven en gedurende die 2 jaar voor bepaalde zaken zoals ongevallen, bagage, ziektekosten, aansprakelijkheid en rechtsbijstand verzekerd zijn. De Lang op reis, reisverzekering kan ook worden afgesloten voor bijvoorbeeld een wereldreis, reis., werkvakantie of vakantie van 4, 5 of 6 maanden. De vraag is in dat geval of het afsluiten van de Lang op reis reisverzekering, globetrotters en backpackers reisverzekering, de beste en goedkoopste oplossing is. De "nieuwe, kortlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen met "Optimaal Dekking kent bijvoorbeeld een maximale aaneengesloten verzekeringsduur van 180 dagen ( 6 maanden ) en kan een prima alternarief zijn voor de Lang op reis verzekering, reisverzekering van Europeesche Verzekeringen. Deze optimaal reisverzekering met uitgebreide dekking kan ook geschikt zijn als reisverzekering voor globetrotters, bakpackers en andere wereldreizigers, nogmaals wel voor een periode van maximaal 6 maanden. Voor alle andere langdurige verblijven in het buitenland is de Lang op reis, reisverzekering, de ideale verzekering voor backpackers en globetrotters. Ideale reisverzekering voor een wereldreis of langdurige vakantie, stage of werkvakantie.  

Reisverzekering met basisdekking of uitgebreide dekking afsluiten?

De Lang op reisverzekering van Europeesche Verzekeringen kan afgesloten als basis reisverzekering maar ook aangevuld worden met extra dekkingen.
In de regel zal het verstandig zijn om bij de Lang op reisverzekering minimaal de dekking medische kosten als aanvulling te nemen. Steeds vaker worden ziektekosten bij een lang verblijf in het buitenland in het kader van een wereldreis, werk, stage of vakantie niet of niet volledig vergoed. En indien je bijvoorbeeld in het kader van je werk, werkstage of studie langdurig in het buitenland verblijft, is het zeker niet onverstandig op de basisdekking Lang op reis, reisverzekering van Europeesche Verzekeringen en A Vakanties de dekking aansprakelijkheid en rechtsbijstand te nemen. Bij een eventueel geschil of conflict is aansprakelijkheid en rechtsbijstands advies dan gedekt. Kies de Lang op reisverzekering die bij uw wereldreis, stage, vakantie of ander lang verblijf in het buitenland past.

Onverzekerd op wereldreis gaan is niet verantwoord

Of je nu op wereldreis gaat, als backpacker een aantal maanden door de wereld gaat trekken of een echte globetracker bent en lang op reis gaat, een goede reisverzekering, wereldreisverzekering of backpacker reisverzekering is zeer aan te raden. De Lang op reis verzekering, reisverzekering, van Europeesche Verzekeringen en A Vakanties on derscheidt zich van andere globetrotter of backpacker reisverzekeringen door de uitgebreide dekkingen, relatief lage premie en lange duur waarvoor deze Lang op reis reisverzekering geldig is, namelijk maximaal 2 jaar. Daarnaast is deze Lang op reis verzekering eenvoudig online af te sluiten en is deze globetracker, wereldreis reisverzekering zeer eenvoudig en online af te sluiten. Zo ga je goed en voordelig verzekerd lang op reis of wereldreis.