Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering informatie

Een kortlopende reisverzekering is een reisverzekering die wordt afgesloten voor één bepaalde reis of vakantie. U kunt deze kortlopende reisverzekering afsluiten voor een vakantie of weekendje weg. U kunt deze  kortlopende reisverzekering zelf samenstellen en bijvoorbeeld medische kosten of aanvullende vervoer mee verzekeren. Kinderen zijn bij deze kortlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen en A Vakanties tot 5 jaar gratis meeverzekerd! Deze kortlopende reisverzekering is alleen online af te sluiten door mensen met een Nederlands adres. U kunt vóór het afsluiten van de kortlopende reisverzekering zelf online de premie berekenen. U kunt bij ons ook een kortlopende reisverzekering voor groepen asluiten, zie verder op deze pagina.

Informatie en afsluiten kortlopende reisverzekering Europeesche Verzekeringen


Kortlopende reisverzekering zelf samenstellen

U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samensellen. Zo kunt u een kortlopende reisverzekering afsluiten met alleen de basisdekking en de premie laag houden of juist kiezen voor een uitgebreide dekking. Tijdens het online afsluiten van onze kortlopende reisverzekering, kunt u kiezen uit welke onderdelen u uw verzekering samenstelt en ziet u per rubriek de van toepassing zijnde premie. U kunt ook een kortlopende reisverzekering afsluirten voor groepen, de zogenaamde groepsreisverzekering.zie onder.

U kunt deze  groepsreisverzekering in tegenstelling tot de kortlopende reisverzekering niet zelf samenstellen. Dit is een vast pakket.

Kortlopende reisverzekering voor groepen

Als u met een groep op vakantie gaat, kunt u ook een kortlopende reisverzekering afsluiten. Deze reisverzekering voor groepen staat beter bekend als groepsreisverzekering en kan online worden afgesloten voor groepen tot 500 personen. Deze kortlopende reisverzekering voor groepen kan bijvoorbeeld worden afgesloten in het kader van een groepsreis, personeelsfeest, bedrijfsuitje, vriendenweekend, verenigingsfees of familiereünie.
Het is ook mogelijk een groepsreisverzekering af te sluiten met Nederland dekking. U kunt een kortlopende reisverzekering voor groepen ook afsluiten voor een uitje van één dag.

Premie kortlopende reisverzekering online berekenen

Zoals eerder op deze pagina vermeld, u kun voor het afsluiten van onze kortlopende reisverzekering de premie berekenen volgens het pakket waar u voor kiest. U kunt eventueel ook zelf de premie berekenen als u een kortlopende annuleringsverzekering af wilt sluiten.

Reisverzekering online afsluiten

U kunt onze kortlopende reisverzekering en doorlopende reisverzekering online afsluiten. U krijgt de polis van de afgesloten kortlopende reisverzekering per e mail toegestuurd en de afgesloten doorlopende reisverzekering per post.  U kunt de doorlopende reisverzekering combineren met een doorlopende annuleringsverzekering. U kuint via onze websites alleen een kortlopende- of doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen afsluiten, onze betrouwbare partner als het om reis- en annuleringsverzekeringen gaat.

Doorlopende reisverzekering

U kunt in plaats van een kortlopende reisverzekering ook kiezen voor een doorlopende reisverzekering. Bij een doorlopendee reisverzekerig bent u het hele jaar door verzekerd. U hoeft dus niet voor iedere reis of vakantie een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Dat scheelt tijd, poliskosen en geeft rust. Daarnaast is bij een doorlopende reisverzekering ook uw last minute vakantie verzekerd. Ook als u een huisje in het buitenland of een last minute bungalow in Nederland hebt geboekt.
Daarnaast is een doorlopende reisverzekering meestal goedkoper dan een kortlopende reisverzekering, zeker als u meerdere keren per jaar op vakantie gaat.

Duurzame reisverzekeing

Of u nu een kortlopende reisverzekering, doorlopende reisverzekering of annuleringsverzekering wilt afsluiten, bij A Vakanties kunt u kiezen voor een duurzame variant, de duurzame reisverzekering.
De technische dekking is identiek aan de "normale" reis- of annuleringverzekeringen. Wel worden er goede doelen gesteund en is er spraken van milieucompensatie.
Indien u een kortlopende reisverzekering wilt afsluiten en u kiest voor de duurzame variant, dan kunt u dit doen via de website duurzame-reisverzekering.nl
U kunt ook een doorlopende reisverzekering afsluiten met een duurzame variant.

Europeesche Verzekeringen

Indien u een kortlopende- of doorlopende reisverzekering af wilt sluiten via Vakantie Zeker dan is de verzekeraar in alle gevallen Europeesche Verzekeringen. Deze verzekeraar is specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Vakantie Zeker

Vakantie Zeker is specialist in de verhuur van groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen. Ook accommodaties op vakantieparken. Daarnaast is Vakantie Zeker goed thuis in reis- en annuleringsverzekeringen ,ook voor groepen. Ook de groepsannuleringsverzekering kunt u online via de website van Vakantie Zeker afsluiten.