Informatie over doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering Europeesche Verzekeringen

De doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen is één van de meest afgesloten verzekeringen van Europeesche. Deze doorlopende reisverzekering van de Europeesche is bedoeld voor mensen die vaker op vakantie gaan en het hele jaar door verzekerd willen zijn. Indien u gemiddeld meer dan 18-20 dagen per jaar op vakantie gaat, is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen doorgaans voordeliger dan het afsluiten van een kortlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen.

De doorlopende reisverzekering van de Europeesche is een zeer complete reisverzekering en u kunt de dekking naar behoefte zelf samenstellen. Kies voor een doorlopende reisverzekering met basisdekking, comfortdekking of optimaal dekking of stel uw reisverzekering nog specifieker zelf samen. 

U sluit deze doorlopende reisverzekering af voor de periode van een jaar. De polis is na het eerste jaar maandelijks opzegbaar. U kunt de premie van deze doorlopende reisverzekering onder bepaalde voorwaarden per maand betalen. Kinderen tot 5 jaar zijn op de polis gratis meeverzekerd. U moet ze wel opgeven.

Doorlopende reisverzekering Europeesche Verzekeringen

Uitleg doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd. Bij Europeesche Verzekeringen zijn kinderen zijn tot 5 jaar gratis meeverzekerd.

Een doorlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen dekt onder andere, en afhankelijk van de door u gekozen dekking, de volgende zaken:
 • geneeskundige kosten
 • ongevallen
 • diefstal, verlies of beschadiging van de bagage (dekking: nieuwwaarde, dagwaarde of marktwaarde)
 • bepaalde telecommunicatiekosten
 • bepaalde buitengewone kosten
 • personenhulpverlening
 • schade logies verblijven (als er schade ontstaat aan de vakantie accommodatie)
 • reis rechtsbijstand
 • hulp en huur vervoermiddeld
 • geld
 • skiën en snowboarden    


U kunt, bij de doorlopende of kortlopende reisverzekering van Europeesche Verzekeringen kiezen voor de basis, comfort of optimaal dekking en op basis van uw behoefte bepaalde aanvullende dekkingen nemen. U bepaalt dus zelf of u een goedkope doorlopend reisverzekering afsluit ( basisdekking ) of een duurdere polis, bijvoorbeeld comfort dekking.

Europa dekking of Wereld dekking

Indien u bij de Europeesche een doorlopende reisverzekering afsluit, kunt u kiezen uit de Europa dekking of de Wereld dekking. De exacte dekking, voorwaarden verzekering, maximale verzekerde bedragen, definities en uitsluitingen, vindt u op de polis en de bijbehorende polisvoorwaarden Europeesche.

Algemene voorwaarden Doorlopende Reisverzekering Europeesche

Annuleringskosten meeverzekeren

Indien u een doorlopende reisverzekering bij Europeesche Verzekeringen afsluit, kun u ervoor kiezen annuleringskosten mee te verzekeren. U bent dan ook het hele jaar door tegen annuleringskosten verzekerd. Ten tijde van het schrijven van deze tekst ( juni 2015 ) was het minimaal te verzekeren bedrag aan doorlopende annuleringskosten op de doorloepnde reisverzekering van Europeesche Verzekeringen 1500 euro.
Een groot voordeel van een doorlopende annuleringsverzekering of doorlopende reisverzekering met annuleringsdekking is dat ook last minute reizen en vakanties meeverzekerd zijn. Handig als u bijvoorbeeld een last minute bungalow op een bungalowpark hebt geboekt.