Verzekeringen voor groepen

Vakantie Zeker is specialist in verzekeringen voor groepen. U kunt bij ons online een groepsreisverzekering, schoolreisverzekering of groepsannuleringsverzekering afsluiten. Deze verzekeringen voor groepen zijn in samenwerking met Europeesche Verzekeringen, specialist in groepsreisverzekeringen, schoolreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen. 

Groepsreisverzekering online afsluiten

Een groepsreisverzekering of verzekering groepsreis sluit u af als u bijvoorbeeld met familie, vrienden, vereniging of bedrijf een groepsreis hebt georganiseerd, een groepsaccommodatie hebt geboekt of op een andere manier met een groep op reis of op vakantie gaat. U kunt onze groepsreisverzekering, verzekering groepsreis, online afsluiten tot en met 500 personen. U kunt de groepsreisverzekering tot op de dag van vertrek nog online afsluiten.

Gaat u met familie, vrienden, vereniging, school, kerk of werk op reis? Of heeft u een familieweekend of vriendenweekend geboekt? Sluit dan een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering af en ga als groep goed verzekerd op reis. Alle deelnemers en begeleiders kunnen verzekerd worden. Wij brengen deze groepsreisverzekering onder bij Europeesche verzekeringen, de reisverzekeraar die veel ervaring heeft met reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen voor groepen. Er is een groepsreisverzekering met Beneluxdekking of met Europadekking. U kunt bij ons alleen online een groepsreisverzekering met uitgebreide dekking (inclusief bagage) afsluiten. Bezoek onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl voor alle informatie over groepsreisverzekeringen en het online afsluiten van een groepsreisverzekering. 

Schoolreisverzekering online afsluiten

Ook onze schoolreisverzekering is een samenwerking tussen Vakantie Zeker en Europeesche Verzekeringen.
De dekking van de schoolreisverzekering is identiek aan die van onze groepsreisverzekering. Alle leerlingen, leraren, ouders en begeleiders kunnen bij onze schoolreisverzekering verzekerd worden. En ook bij onze schoolreisverzekering worden er in samenwerking met Trees for All bomen aangeplant en is er sprake van milieucompensatie. U kunt de premie voor onze schoolreisverzekering online berekenen en de schoolreisverzekering tot maximaal 250 deelnemers online afsluiten. En als school hoeft u zich slechts één keer te registreren, daarna wordt het afsluiten van een schoolreisverzekering nog gemakkelijker. Voor informatie over onze unieke online schoolreisverzekering, bezoekt u onze website www.schoolreisverzekering.com

Waarom een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering afsluiten?

Vaak wordt gedacht dat een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering niet nodig is omdat de meeste deelnemers aan een groepsreis al individueel verzekerd zijn. Een (uitgebreide) groepsreisverzekering of schoolreisverzekering echter geeft voor een groep reizigers een meer complete dekking dan een individuele reisverzekering. Bovendien zijn rechtsbijstand en aansprakelijkheid bij de uitgebreide dekking automatisch meeverzekerd. Ook bij onverhoopte calamiteiten is een groepsreisverzekering verstandig om af te sluiten. Denkt u bijvoorbeeld aan hulp aan de groep na een ongeval, vervangend vervoer voor de groep of rechtsbijstand. Kortom een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering is een absolute “must” bij een groepsreis of schoolreis.

Wat dekt onze groepsreisverzekering of schoolreisverzekering?

  • Personenhulpverlening
  • Ongevallendekking
  • Bepaalde geneeskundige kosten
  • Bepaalde buitengewone kosten
  • Schade aan bagage (verlies, diefstal en beschadiging)
  • Schade aan het vakantieverblijf
  • Dekking rechtsbijstand en aansprakelijkheid

Wat kost een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering ongeveer?

Een uitgebreide polis groepsreisverzekering of schoolreisverzekering met Europadekking voor 20 personen kost ongeveer 30 euro per dag en een groepsreisverzekering voor 40 personen kost ongeveer € 50 per dag. Een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering met Beneluxdekking is iets voordeliger dan een verzekering met Europadekking. U kunt de premie voor een schoolreisverzekering of groepsreisverzekering online uitrekenen via de websites.Vervolgens kunt u de schoolreisverzekering of groepsreisverzekering online afsluiten.

Groepsannuleringsverzekering afsluiten

Het is in de meeste gevallen verstandig om naast een groepsreisverzekering ook een groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Informatie over onze unieke groepsannuleringsverzekering vindt u onder aan de pagina.

Groepsaccommodatie huren?

Ga naar www.unieke-groepsaccomodaties.nl voor meer dan 10.000 unieke groepsaccommodaties!

Meer informatie over groepsreisverzekeringen?

Ga naar onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl voor meer informatie over groepsreisverzekeringen en schoolreisverzekeringen en de polisvoorwaarden.

Groepsreisverzekering of schoolreisverzekering online afsluiten

Alleen bij A Vakanties is het mogelijk om een groepsreisverzekering of schoolreisverzekering online af te sluiten. Het is alleen mogelijk om deze uitstekende groeps- en schoolreisverzekering online af te sluiten indien de groep niet groter is dan 500 personen.
Voor het online afsluiten van een groepsreisverzekering bezoekt u onze website
www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl
Voor het online afsluiten van een schoolreisverzekering bezoekt u onze website
www.schoolreisverzekering.com

U kunt bij de groepsreisverzekering en de schoolreisverzekering ook online een premieberekening maken.

De online groeps- en schoolreisverzekering van A Vakanties is in samenwerking met Europeesche Verzekeringen, de oudste reisverzekeraar van Nederland en specialist in groepsreisverzekeringen, schoolreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen.
Deze groepsreisverzekering en schoolreisverzekering kan alleen worden afgesloten via A Vakanties.

Groepsannuleringsverzekering Online Afsluiten

U kunt via onze website www.groepsannuleringsverzekering.nl online een zeer goede groepsannuleringsverzekering afsluiten. Bij deze groepsannuleringsverzekering is er sprake van een groepsdekking en een individuele dekking. De groepsdekking houdt in dat de hele groep kan annuleren indien één van de deelnemers bijvoorbeeld een ernstig ongeval krijgt, ernstig ziek wordt of komt te overlijden. Er wordt ook een uitkering verleend bij bepaalde vertragingen. De groepsannuleringsverzekering van A Vakanties is de meest complete groepsannuleringsverzekering van Nederland en wordt door A Vakanties aangeboden in samenwerking met de Europeesche Verzekeringen, specialist in groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen. Het afsluiten van deze groepsannuleringsverzekering kan online en duurt slechts enkele minuten. U kunt op basis van de reissom zelf de premie online uitrekenen.
Ga nu naar de website groepsannuleringsverzekering.nl en bereken uw premie.