Groepsannuleringsverzekering

U gaat met een grote groep mensen op reis en wilt een groepsannuleringsverzekering afsluiten?

U heeft een familieweekend of vriendenweekend georganiseerd en wilt een groepsannuleringsverzekering afsluiten? Dan heeft A Vakanties de juiste annuleringsverzekering voor grote groepen voor u. Er is dekking in de hele wereld. Ook voor bedrijfsuitjes of familie uitjes.

Het afsluiten van een groepsannuleringsverzekering is in de meeste gevallen verstandig. Want zeker als u met een grotere groep een groepsaccommodatie of een reis hebt geboekt, is het risico reëel dat de groepsaccommodatie of reis geannuleerd moet worden in verband met ernstige ziekte, ongeval of overlijden van een van de deelnemers. Indien de deelnemers aan de groepsreis “op leeftijd zijn” is een groepsannuleringsverzekering zelfs een “must”. Hieronder informatie over onze groepsannuleringsverzekering. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen.

Samenwerking met Europeesche Verzekeringen

Wij werken samen met Europeesche Verzekeringen, specialist in groepsreisverzekeringen en groepsannuleringsverzekeringen. Indien u een groepsannuleringsverzekering of groepsreisverzekering wilt afsluiten, kunt u deze zelfs op de dag van vertrek nog online via onze website afsluiten. Houdt u er wel rekening mee dat de dekking van onze groepsannuleringsverzekering en groepsrerisverzekering pas in gaat als de premie is betaald en, voor wat betreft de groepsannuleringsverzekering, de deelnemerslijst ( achternamen + voorleters deelnemers) door ons is ontvangen.

Groepsannuleringsverzekering online afsluiten

U kunt via de website www.groepsannuleringsverzekering.nl online een premie berekenen en de groepsannuleringsverzekering online afsluiten.

Op deze website vindt u ook uitgebreide informatie over de dekking van de groepsannuleringsverzekering.Wat dekt onze groepsannuleringsverzekering?

Onze groepsannuleringsverzekering dekt, in hoofdlijnen, het volgende:

Groepsannuleringskosten

Recht op uikering annuleringskosten indien één of meer verzekerden komen te overlijden, ernstig ongeval krijgen of ernstig ziek worden. De hele groep kan dan annuleren.

Indien de gehuurde groepsaccommodatie uit valt door een van buiten komende onheil. De hele groep kan annuleren.

Indien de gastspreker niet kan komen door overlijden, ernstige ziekte of ongeval, de hele groep kan annuleren

Verder is er recht op uitkering bij vertrekvertraging of voortijdige terugkeer naar huis van de groep door bijvoorbeeld overlijden, ernstige ziekte of ongeval van een verzekerde. Onze groepsannuleringsverzekering kent een individuele annuleringsdekking en een groepsdekking. De groepsdekking houdt in dat als één van de verzekerde deelnemers komt te overlijden, ernstig ziek wordt of een ernstig ongeval krijgt, de hele groep kan annuleren.

Uitkering bij individuele annulering

Uitkering bij overlijden, ernstige ziekte of ongeval van een verzekerde of familieleden in de 1e of 2e graad. Alleen de verzekerde kan annuleren

Uitkering bij zwangerschap van verzekerde of partner, alleen verzekerde kan annuleren
het onverwacht verkrijgen van een huurwoning of koopwoning, alleen verzekerde kan annuleren

Zie voor de exacte dekking van de groepsannuleringsverzekering de voorwaarden.

Wie kunnen een groepsannuleringsverzekering afsluiten?

Mensen woonachtig in Nederland of Vlaanderen kunnen een groepsannuleringsverzekering afsluiten.

Wat kost een groepsannuleringsverzekering?

De premie van onze zeer uitgebreide groepsannuleringsverzekering bedraagt 5,5 % van de huursom (dit is exclusief poliskosten van € 3,50 en 9,7 % assurantiebelasting)

Indien iemand bijvoorbeeld een groepsannuleringsverzekering af sluit en de huursom bedraagt € 3.000 dan bedraagt de premie inclusief poliskosten en assurantiebelasting € 184,85

Groepsannuleringsverzekering en namenlijst

Indien u een groepsannuleringsverzekering wenst af te sluiten, ontvangen wij graag de namen + voorletters van de deelnemers van u.

Wanneer moet u de groepsannuleringsverzekering afsluiten?

U kunt de groepsannuleringsverzekering afsluiten wanneer u wilt ( hoeft dus niet binnen 8 dagen na boeken accommodatie ). Het is wel aan te bevelen de groepsannuleringsverzekering zo kort mogelijke na het boeken van de accommodatie of reis af te sluiten.

Groepsreisverzekering afsluiten?

Het is in de meeste gevallen ook raadzaam een groepsreisverzekering af te sluiten. Ga voor meer informatie over groepsreisverzekeringen naar onze website www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl.

Groepsaccommodatie huren?

Op onze unieke website www.unieke-groepsaccomodaties.nl vindt u meer dan 10.000 groepsverblijven voor 8 tot 80 personen. Deze groepsaccommodaties liggen in Nederland en heel Europa en zijn online te boeken. Het gaat hier om vakantieboerderijen, grote vakantiewoningen, villa’s, boten en andere grote accommodaties . Bezoek onze website en verbaas u over ons grote aanbod groepsaccommodaties.