europeesche reisverzekering

Europeesche reisverzekering, goede keuze

U bent op zoek naar een reisverzekering? Een europeesche reisverzekering ( officieel Europeesche Verzekeringen ) is een goede keuze. U kiest voor betrouwbaarheid, een zeer goede en flexibele reisverzekering en een betaalbare premie. U kunt een europeesche reisverzekering afsluiten voor één bepaalde vakantie of reis ( ook last minute ), of voor een doorlopende periode, een zogenaamde doorlopende europeesche reisverzekering. U kunt alle reisverzekeringen van europeesche online afsluiten, ook als u een lang op reisverzekering wilt afsluiten. Hieronder leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn een europeesche reisverzekering af te sluiten.

Afsluiten europeesche reisverzekering kortlopend

Afsluiten europeesche reisverzekering doorlopend

Wanneer een kortlopende reisverzekering Europeesche afsluiten?

Een kortlopende ( of tijdelijke ) europeesche reisverzekering sluit u af als u een vakantie geboekt hebt en voor die specifieke vakantie verzekerd wilt zijn. U kunt een europeesche reisverzekering afsluiten voor een lange reis, bijvoorbeeld 2 maanden maar ook voor een weekendje weg. U kunt een europeesche reisverzekering afsluiten met werelddekking maar ook met Europadekking. De premie voor een europeesche reisverzekering met werelddekking is iets hogere dan die met Europadekking. Indien u een vakantiehuisje in Nederland hebt gehuurd, sluit u een europeesche reisverzekering met Europadekking af. U kunt deze kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een euopeesche, kortlopende reisverzekering, met basisdekking, comfort dekking of optimaal dekking. Hierbij is de optimaal dekking de variant met de meest uitgebreide dekking. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd op een europeesche reisverzekering.
Het kenmerk van een kortlopende reisverzekering is dat deze tijdelijk is, u verzekerd uzelf en eventueel uw gezin voor één bepaalde periode. Voor mensen die vaker op vakantie gaan, is een doorlopende reisverzekering meestal voordeliger.U kunt een europeesche reisverzekering in beide varianten afsluiten (kortlopende of doorlopend ).

Wanneer een europeesche reisverzekering met doorlopende dekking afsluiten?

Indien u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, is het afsluiten van een doorlopende reisverzekering veelal voordeliger. Dit geldt ook voor een doorlopende europeesche reisverzekering. Net zoals bij de kortlopende reisverzekering van europeesche, kunt u ook hier uw verzekering zelf samenstellen. U kunt, indien u een doorlopende europeesche reisverzekering wil afsluiten, ook hier kiezen voor de basisdekking, comfort dekking en optimaal dekking. En u kunt net zoals bij de kortlopende europeesche reisverzekering variant voor een extra dekking gaan. Zo is er bijvoorbeeld een optionele dekking extra sportuitrusting, skiën en snowboarden en hulp en huur vervoermiddel. U kunt via de website doorlopende-reisverzekering-afsluiten.nl eenvoudig de premie uitrekenen van de door u gewenste doorlopende europeesche reisverzekering. U krijgt op de website per rubriek en optie aanvullende dekking telkens een kort en heldere uitleg. En ook bij de europeesche reisverzekering met doorlopende dekking zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.

Annuleringsdekking

U kunt een Europeesche reisverzekering ook afsluiten met annuleringsdekking of een aparte annuleringsverzekering afsluiten. Bij een Europeesche reisverzekering met doorlopende dekking kunt u op dezelfde polis annuleringskosten meeverzekeren. Als u een kortlopende Europeesche reisverzekering afsluit en ook voor annuleringskosten verzekerd wilt zijn, dient u een aparte, kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. U kunt alle varianten via Vakantie Zeker afsluiten.

Duurzame reisverzekering

U kunt een europeesche reisverzekering ook via A Vakanties als duurzame reisverzekering afsluiten. U krijgt dezelfde dekking en betaalt dezelfde premie als het standaardproduct van Europeesche maar aan de polis zijn ( door A Vakanties ) een aantal duurzame elementen toegevoegd. Deze duurzame variant van een europeesche reisverzekering is alleen af te sluiten vai A Vakanties en wel via de website duurzame reisverzekering

Lang op reisverzekering

Indien u lang op reis gaat en een europeesche reisverzekering wilt afsluiten, kunt u de lang op reisverzekering afsluiten. U kunt zicht via deze bijzondere reisverzekering voor een lange reis of vakantie van maximaal 2 jaar verzekeren. Ideaal voor backpackers, wereldereizigers, mensen die stage gaan lopen in het buitenland of personen die vrijwilligerswerk gaan doen. U vindt hier alle informatie over deze lang op reisverzekering

Waarom een europeesche reisverzekering afsluiten?

Mensen die eerder een europeesche reisverzekering hebben afgesloten en schade hebben geclaimd, hebben het al ervaren. Europeesche handelt schades adequaat en snel af. Maar er zijn vele redenen om een europeesche reisverzekering af te sluiten. Denk hierbij aan betrouwbaarheid, prima polisvoorwaarden, een organisatie die internationaal georiënteerd is, deskundige medewerkers en een klantgerichte visie.

Andere Europeesche Verzekeringen

Europeesche biedt behalve reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen vele andere recreatieverzekeringen aan. Denk hierbij aan caravanverzekeringen en pleziervaartuigverzekeringen. Maar u kunt ook voor een goede bruiloftverzekering, europeesche reisverzekering voor groepen, een evenementenverzekering, zakenreisverzekering of groepsannuleringsverzekering bij Europeesche terecht. Voor het afsluiten van een europeesche reisverzekering gaat u naar één van de websites van A Vakanties of één van de andere intermediairs die ook overtuigd zijn van de kwaliteit van de europeesche reisverzekeringen, evenmentenverzekeringen, recreatieverzekeringen en annuleringsverzekeringen.