Annuleringsverzekering, online afsluiten

Annuleringsverzekering online afsluiten.
Kortlopende annuleringsverzekering afsluiten? Vakantiehuis gehuurd? Vliegreis met hotel geboekt? Zeker indien u een dure vakantie, vliegreis, vakantiehuis of cruise hebt geboekt, is het afsluiten van een annuleringsverzekering bij een vertrouwde verzekeraar aan te raden. Via deze website kunt u eenvoudig en online een goede en goedkope annuleringsverzekering bij Europeesche Verzekeringen afsluiten. Met gratis milieucompensatie van A Vakanties. Bij iedere afgesloten annuleringsverzekering worden er namelijk door Trees for All bomen aangeplant met milieucompensatie. Europeesche Verzekeringen heeft uitstekende annuleringsverzekeringen, een zeer goede service en snelle schadeafhandeling. Toch is deze annuleringsverzekering met milieucompensatie zeker niet duur. Het afsluiten van deze prima annuleringsverzekering via deze website van A Vakanties is binnen enkele minuten gedaan! U krijgt de annuleringspolis meteen per e-mail toegestuurd.


Annuleringsverzekering met All Risk Dekking afsluiten?

U kunt een kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering met alleen de basis dekking afsluiten of kiezen voor een annuleringsverzekering met All Risk dekking. Bij de annuleringsverzekering met All Risk dekking kunt u zelf de reden van annulering bepalen, bijvoorbeeld de ziekte van een vriend of familielid, verhuizing of een sollicitatie. Er moet echter wel een serieuze reden zijn om te annuleren. U krijgt in dat geval bij een annulering 75 % van de annuleringskosten vergoed. In alle gevallen bent u verzekerd van een annuleringsverzekering met uitstekende dekking! De annuleringsverzekering met All Risk dekking is uniek en facultatief. U kunt er dus ook voor kiezen de goedkopere annuleringsverzekering met basis dekking af te sluiten.

De basis annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen dekt onder andere de volgende schades:
  • vergoeding als u uw vakantie moet annuleren
  • vergoeding als u uw vakantie noodgedwongen moet afbreken
  • vergoeding bij niet gebruikte reisdagen

Dekking uitbreiden met All Risk Dekking?

Indien u de basisdekking annuleringsverzekering uitbreidt met de dekking All Risk Dekking heeft u meer mogelijkheden uw vakantie of reis te kunnen annuleren. Realiseert u zich wel dat u hiervoor een extra premie betaalt en u maar maximaal 75 % van de annuleringslosten uitbetaald krijgt indien u annuleert op basis van deze dekking.

U kunt de dekking van de annuleringsverzekering uitbreiden met dekking waarnemer

Als er bijvoorbeeld iemand tijdens uw vakantie op uw huis of bedrijf past ( waarnemer ) en er overkomt die persoon iets, dan kan het zijn dat u uw vakantie moet afbreken. U kunt zich hiervoor verzekeren met de dekking waarnemer. Deze extra dekking kost 1 % extra premie. De dekking waarnemer kan een belangrijke uitbreiding zijn.

Dekking samengestelde reis is gratis meeverzekerd

Indien u uw eigen vakantie en reis hebt samengesteld, bijvoorbeeld zelf een vliegticket en hotel heb geboekt, is er sprake van een samengestelde reis. Als er één of meer onderdelen van de reis uitvallen, is het mogelijk dat de hele reis geannuleerd moet worden. De kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen biedt ook dekking "samengestelde reis" zodat ook de annuleringskosten van een samengestelde reis zullen worden vergoed.  Bij veel andere reisverzekeraars moet voor de dekking samengestelde reis een extra premie worden betaald.


Kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering afsluiten?
Indien u één keer per jaar op vakantie gaat, is een kortlopende annuleringsverzekering over het algemeen voordeliger dan een doorlopende annuleringsverzekering. Voor meer informatie hierover: afsluiten van een kortlopende annuleringsverzekering.

Gaat u echter meer dan één keer per jaar op vakantie of gemiddeld meer dan 18 tot 21  dagen, dan is een doorlopende annuleringsverzekering meestal voordeliger en zeker aan te raden. U bent het hele jaar door verzekerd tegen annuleringskosten en ook automatisch verzekerd voor last minute reizen en vakanties. U hoeft niet telkens een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Hoe meer dagen per jaar u op vakantie gaat, hoe voordeliger een doorlopende annuleringsverzekering wordt. Dit geldt ook voor onze doorlopende reisverzekering!


Kortlopende annuleringsverzekering? Ga naar Premieberekening of Direct afsluiten

Doorlopende annuleringsverzekering? Ga naar Premieberekening of Direct afsluiten

Dekkingsoverzicht Doorlopende of Kortlopende annuleringsverzekering

  Annulering * Allrisk Annulering *
Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden kostprijs kostprijs
Vergoeding annulering om aanvullende redenen - 75% van de
annuleringskosten
Vergoeding ongebruikte reisdagen    
- Ziekenhuisopname (minimaal één overnachting) reissom per dag reissom per dag
- Eerdere terugkeer om redenen genoemd in de voorwaarden reissom per dag reissom per dag
- Eerdere terugkeer om aanvullende redenen - 75% van de
reissom per dag

* U kunt kiezen voor een verzekerd bedrag per persoon per reis van € 1.500,- of € 3.500,-. Het maximum verzekerd bedrag per verzekering per jaar is dan respectievelijk € 6.000,- of € 14.000,-.